Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

Promotuotteet, työasut, henkilösuojaimet ja liikelahjat

Täysin lyömättömällä Hinta-/Laatu-/Palvelusuhteella

Tutustu tuotteisiin ja lähetä tarjouspyyntö

– Säkkijärven Jehu / Antti Häkämies

Tervetuloa!

Säkkijärven Jehu on saapunut kaupunkiin! Tuotamme jatkossa sinulle promotuotteet, työasut, henkilösuojaimet ja liikelahjat täysin lyömättömällä Hinta-/laatu-/palvelusuhteella. Näiden sivujen kautta saat näkymän tuotetarjontaamme. Kaikki saatavilla olevat tuotteet kyllä mahtuisivat internettiin, mutta esittelemme täällä vain kiinnostavimpia tuoteuutuuksia, maustettuna vanhoilla tutuilla suosikeilla!

Miettiessäni Säkkijärven Jehun toimintaideaa, lähtökohtani oli tehdä hommaa uudenlaisesta perspektiivistä, kuitenkin Studio-Galleria Vintin ja Törhösen vanhaa kauppiasperinnettä kunnioittaen, yhdistelemällä siihen hippusellinen tuoretta ja raikasta tatsia – siitä on Jehun DNA muodostunut.

Toimittajaverkostomme, sekä tuotevalikoimamme on laaja, sisältäen sekä kansainväliset brändit, sekä paljon monia kotimaisia huipputoimittajia – ja jos haluamaasi tuotetta ei meiltä suoraan löydy, niin me etsimme haluamanne tuotteen. Soittele Jehulle numeroon 040 487 9101 – Tai tarkastele tuotevalikoimaamme alta:

Viikon tuote

Tarkista alta onko tämän viikon tuote sellainen, joka voisi sopia myös sinun käyttöösi. Viikon tuote on yleensä esillä tietenkin kaksi viikkoa, että varmasti kerkiät tarkistaa uutuudet!

Kuukauden tuote

Ympäri vuoden on ihan mukava pitää esillä erilaisia tuotteita, jotka sopivat ajankohtaan tai ovat muuten sopivan erilaisia.  Tarkista alta mitä nyt on nosteessa.

TERVETULOA! Toivottaa SÄKKIJÄRVEN JEHU

Säkkijärven Jehu on paikallinen luotettava toimija. Luonnollinen valintasi.

R

ASIAKASTAPAAMISET JOUSTAVASTI - MYÖS ILTA-AIKAAN

R

TARJOUKSET NOPEASTI - LOGOTETUT HUIPPUTUOTTEET

R

TOIMITUKSET SUJUVASTI JA JÄMPTISTI

R

JATKUVAT ASIAKASSUHTEET

R

KAIKKI MERKINTÄ- JA PAINOTEKNIIKAT SAATAVILLA

Säkkijärven Jehu on aloittanut nykymuodossaan toiminnan vuonna 2019. Olemme täysin Lappeenrantalainen yritys. Alunperin toiminta oli kuitenkin aloitettu jo vuonna 2017, ainoastaan hiukan pienimuotoisempana, toimialan ollessa kuitenkin sama; Yritystekstiilien ja logotettujen tuotteiden tarjoaminen yrityksille ja ja yhteisöille. Kauttamme saat laajan valikoiman tunnettuja tuotemerkkejä, sekä monia Etelä-Karjalaisia ja muita kotimaisia tuotteita. Tuoterepertuaarin kehityksessä jatkuvana tavoitteena on tuottaa valikoimaan uusia kotimaisia ja erottuvia tuotteita. Meiltä saat mitä muualta et!

Sivuilta saat tietoa, toki vain pintaraapaisun omaisesti, tuotteistamme ja edustamistamme tuotemerkeistä. Myös kaikki valikoimiin tulevat uudet tuotteet löydät näiltä sivuilta. Ota myös seurantaan some-kanavamme.

Niinkun varmasti oli alusta asti selvää, ei kenenkään nimi ole oikeasti Säkkijärven Jehu – siis henkilön nimi – ehkä jossain koh-

taa Säkkijärven Jehu on kuitenkin tunnistettava brändi, joka on synonyymi raikkaalle ja erilaiselle tuotevalikoimalle, kotimaisuudelle ja luotettavuudelle. Pyrkimykseni on kehittää toimintaa niin, että tuotteiden valinta ja tilaaminen helpottuu ja jokainen kykenee saamaan maksimaalisen hyödyn Jehun kanssa asioidessaan.

Terveisin Antti Häkämies, Säkkijärven Jehu ja yrittäjä.

Ota Yhteyttä Säkkijärven Jehuun

SäKKIJÄRVEN JEHU

Hakamie Yhtiöt Oy
Siilinkatu 2
53850 LAPPEENRANTA

jehu@sakkijarvenjehu.fi
040 4879 101

Tietosuojaseloste