Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

ALMA – ”kämmenensäästäjä” – Kovin Joulupaketti Jouluun 2021

ALMA – Lago di Sacco tuoteperhe saa lisäjäsenen. Tyylikäs ja tinkimätön laatutuote. Valmistettu Suomessa.

 

Alunperin ajatus lähti liikkeelle manailujen kera Prisman parkkipaikalta. Taas kämmenet aivan hellinä painavien kassien kantamisesta ja erityisesti kassien kahvojen painauduttua lähes ihon läpi luihin ja ytimiin asti. Ei voi olla niin, että tämä on joka kerta tälläistä. Tarvitaan parannus ja helpotusta arkiseen ongelmaan. PItkällisen pohdinnan, lukuisten prototyyppien ja testien perusteella tuote nimeltä ALMA on nyt valmis lanseerattavaksi. ALMAn ideana on ottaa vastaan kassien painosta johtuva rasitus, niin että rasitus kohdistuu tasaisesti koko kämmenesi alueelle! Tai siis rasitus kohdistuu ALMAan ja kämmenesi tuntee vain ALMAn pyöreän muodon.

ALMA on erittäin helppokäyttöinen ja käyttövalmis suoraan laatikosta poistettaessa. Käyttöönottoon tarvitset vain kassin ja ALMAn. Vaiheita on tasan kolme: 1. Ota ALMA esiin 2. Pujota kassin kantokahvat ALMAn uraan. 3. Kanna kassia kämmentäsi säästäen.

ALMA on suunniteltu Suomessa ja valmistetaan Suomessa. Tuotteen materiaali on kestävää ruostumatonta terästä. ALMA on halkaisijaltaan 32 milliä ja pituutta on 115 milliä. Tuotteeseen on mahdollista saada merkintä laserilla. Halutessasi myös vanerilaatikko merkitään laserilla. Vanerilaatikossa sekä itse tuotteessa on aina ALMA tekstit.

Jouluksi 2021 ALMAa myydään tyylikkäässä ilman liimaa kootussa vanerilaatikossa ilman kassia tai kooltaan hiukan suuremmassa vanerilaatikossa kierrätetystä puuvillasta valmistetun kassin kanssa.

ALMA-1 - paketti sisältää ALMA kämmenensäästin tuotteen tyylikkäässä vanerilaatikossa. Molemmat halutessasi merkittynä laserilla
ALMA-K - paketti sisältää ALMA kämmenensäästimen, kierrätyspuuvilla kestokassin pakattuna tyylikkääseen vanerilaatikkoon. ALMAn ja laatikon merkintä laserilla, kassi voidaan merkitä normaalein tekstiilimerkintätekniikoin (Silkkipaino, lämpösiirto, brodeeraus).

Ja näissä kuten muissakin Lago di Sacco tuotteissa - jälleenmyyjänä vain Jehu, Säkkijärven Jehu.

Ota yhteyttä!
Puhelin + Whatsup: 040 4879 101
Sähköposti: jehu@sakkijarvenjehu.fi

Ps. Kun et halua, että antamasi lahja jää pölyttymään kaappiin tai lähtee heti kierrätykseen ensimmäisessä mahdollisessa käänteessä - valintasi on Lago di Sacco tuote. Tyylikäs ja kestävä.