Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

Koussikka – Kahvimitta + Kettu-kahvi = KoKe -Se mahdollisesti kovin Joulupaketti Jouluun 2021

Koussikka ja Kettu ne yhteen soppiin, Jouluksi laitetaan ne samaan settiin ! Tyylikäs ja tinkimätön laatutuote. Made in LPR.

 

Koussikka [lausutaan: "Koussikka"], kuten veljensä Korenta ja Lykästäjä, edustaa Karjalaista käsityötä parhaimmillaan. Tyylikäs ja väsymättömästi haettu muotokieli saa jopa kahvin annosteluhetken tuntumaan pyhältä - eikä siis arkipyhältä vaan ihan pyhältä. Koussikka valmistetaan tilauksesta juuri haluamallasi tekstillä tai logolla. Tuote on valmistettu koivusta. Paras kahvi ja kaveri Koussikalle on Lehmus Roasteryn mainio Kettu-joulukahvi. Antamalla tämän setin työntekijällesi, yhteistyökumppanillesi tai vaikkapa naapurillesi olet varmasi hyvissä kirjoissa koko vuoden 22 !

Nämäkin Koussikka- Kettu-kahvi paketit toivottavasti myytäisiin loppuun jo hyvissä ajoin. Tilauksen voit kuitenkin heittää sisään jo nyt ja sovitaan toimitusajankohta "just'eikä melkein" siihen päivään kun haluat.

Tässä setissä toteutuu Made in Lappeenranta ajatus täydellisesti. Hankihan omasi ajoissa.

Ota yhteyttä!
Puhelin + Whatsup: 040 4879 101
Sähköposti: jehu@sakkijarvenjehu.fi

Ps. Kun et halua, että antamasi lahja jää pölyttymään kaappiin tai lähtee heti kierrätykseen ensimmäisessä mahdollisessa käänteessä - valintasi on Lago di Sacco tuote. Tyylikäs ja kestävä.