Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

Korenta – Pullokori kuudelle pullolle – Alkuperäinen Lago di Sacco – tuote

Korenta on uuden, juuri nyt lanseerattavan, Lago di Sacco -tuoteperheen ensimmäinen jäsen. Tyylikäs ja tinkimätön laatutuote. Tällä kannat kuusi vissyä tyylillä kohteeseen. Made in LPR

 

Korenta edustaa Karjalaista käsityötä parhaimmillaan. Tuote on erittäin tyylikäs ja valmistetaan tilauksesta juuri haluamallasi tekstillä tai logolla. Tällä laadukkaalla lahjalla voit palkita joko itseäsi, henkilökuntaasi, tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi tai vaikka salaseurasi jäseniä yhteistyöstä myös vaikeina aikoina. Antamalla lahjaksi tämän kestävän ja aidosti käytettäväksi suunnitellun kotimaisen huipputuotteen, levität samalla positiivista sanomaa kotimaisen käsityön puolesta.

Korentan vakioväri on "Noki", värjäys on tehty puuvahalla. Kahva on käsitelty värittömällä puuvahalla. Käsittelyt on tehty vain yhteen kertaan, pitääksemme puupinnan eläväiset syyt näkyvissä ja pinnan eloisana.

Korenta on painoltaan noin 1295 grammaa ja ulkomitat ovat:  Pituus 25,0 cm x Korkeus 30,0 cm x Leveys 18 cm. Pullojen aukot ovat sisämitoiltaan 7 cm x 7 cm ja pulloja mahtuu mukaan kuusi kappaletta.
Korenta:n minimitoimituserä on viisi kappaletta (vakiovärissä).

Pyydä tarjous omasta Korenta:sta Jehulta, tuotteeseen merkitään aina haluamasi logo / teksti toiseen päätyyn.
Lisäoptioina:

  • Sivumerkintä (mahdollista tehdä molemminpuolin tuotetta).
  • Kruunukorkinavaaja kiinnitettynä toiseen päätyyn.
  • Oma personoitu väri (minimitilausmäärä 50 kappaletta).

Lago di Sacco tuotteet saat vain Jehulta. Näitä ei ole myynnissä missään muualla, joten soita tai laittele viestiä Jehulle / 040 4879 101 / jehu@sakkijarvenjehu.fi

Kun et halua, että antamasi lahja jää pölyttymään kaappiin tai lähtee heti kierrätykseen ensimmäisessä mahdollisessa käänteessä - valintasi on Lago di Sacco tuote. Tyylikäs ja kestävä.

Ota Yhteyttä Säkkijärven Jehuun

SäKKIJÄRVEN JEHU

Hakamie Yhtiöt Oy
Siilinkatu 2
53850 LAPPEENRANTA

jehu@sakkijarvenjehu.fi
040 4879 101

Tietosuojaseloste