Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

Kotimaista aamupalapöytään – voiveitsi, kahvimitta tai annosmitta.

Suomessa kehitetyn materiaali-innovaation ilmentymä voi näkyä aamupalallasi!

Voiveitsen, kahvimitan ja annospihtien materiaalina on selluloosa-polypropeeni yhdistelmä, jossa on selluloosaa 40%. Tämän ansiosta tuosta materiaalista on saatu tehtyä kestävä, kaunis ja ekologinen vaihtoehto. Ja hei materiaali on kehitetty Suomessa. Lisäksi nämä tuotteet tehdään Suomessa, eli kyllä ollaan taas oikean asian äärellä.

Jokainen tuote toimitetaan erillisenä ja voidaan merkitä erikseen tai jos haluat tehdä näistä kaikista setin, niin se on myös mahdollista ja sitten merkitää, joko kaikki tai sitten vain yksi.
Tuotteet ovat konepestäviä ja suunniteltu niin, että pöydällä olleessaan tuotteisiin koskevat osat eivät koske pöytäpintaa - nerokasta ja hygienistä!

Kaikki tuotteet saadaan yksittäisinä lähetettyä kirjepostina, joten myös kauempana olevat yhteistyökumppanisi saavat edullisesti tuntea joulumielesi.

Jehun kautta saat myös toimituksen, niin, että ilmoitat Jehulle vain kappalemäärän, osoitelistan esim. excelinä ja päivän jolloin haluat tuotteet postitettavan ja Jehu hoitaa !

Ota Yhteyttä Säkkijärven Jehuun

SäKKIJÄRVEN JEHU

Hakamie Yhtiöt Oy
Siilinkatu 2
53850 LAPPEENRANTA

jehu@sakkijarvenjehu.fi
040 4879 101

Tietosuojaseloste