Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

Koussikka – Kahvimitta – Alkuperäinen Lago di Sacco tuote – Made in LPR! (ja yleisön oikaisemana kahdella ässällä)

Koussikka on raikkaan Lago di Sacco -tuoteperheen kolmas jäsen. Tyylikäs ja tinkimätön laatutuote. Made in LPR.

 

Koussikka [lausutaan: "Koussikka"], kuten veljensä Korenta ja Lykästäjä, edustaa Karjalaista käsityötä parhaimmillaan. Tyylikäs ja väsymättömästi haettu muotokieli saa jopa kahvin annosteluhetken tuntumaan pyhältä - eikä siis arkipyhältä vaan ihan pyhältä. Koussikka valmistetaan tilauksesta juuri haluamallasi tekstillä tai logolla. Tuote on valmistettu koivusta.

Paikallisuus, laadukkuus ja käytännöllisyys yhdistettynä tuotteen uutuusarvoon ovat Jehun mielestä tämän tuotteen valtit - vähän kuin olisi pokerissa suoraan jaosta värisuora! Tällä jäät mieleen ja tuote menee käyttöön.
Antamalla lahjaksi tämän kestävän ja aidosti käytettäväksi suunnitellun kotimaisen huipputuotteen, levität samalla positiivista sanomaa kotimaisen käsityön puolesta.

Tuote on käsitelty värittömällä elintarvikelaadun puuvahalla.

Koussikka on painoltaan noin 25 grammaa ja ulkomitat ovat:  Pituus 14,0 cm x Korkeus 2,5 cm x Leveys 2,5 cm.
Minimitoimituserä on 10kappaletta

Pyydä tarjous omasta Koussikka:sta Jehulta, tuotteeseen merkitään aina haluamasi logo / teksti otepäätyyn.
Lisäoptioina:

  • Osta tuote suoraan paketoituna mainion Lehmus Roasteryn kahvien kera - Pyydä tarjous!

Lago di Sacco tuotteet saat vain Jehulta. Näitä ei ole myynnissä missään muualla, joten soita tai laittele viestiä Jehulle / 040 4879 101 / jehu@sakkijarvenjehu.fi

Kun et halua, että antamasi lahja jää pölyttymään kaappiin tai lähtee heti kierrätykseen ensimmäisessä mahdollisessa käänteessä - valintasi on Lago di Sacco tuote. Tyylikäs ja kestävä.