Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

YHTEYSTIEDOT

Ota Yhteyttä

Saadaksesi lisätietoja tuotteistamme, mahdollisesta yhteistyöstä tai mikäli haluat tarjota omia tuotteitasi myyntiin Säkkijärven Jehulle,niin soita tai laita sähköpostia. Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä.

SOITTELE

040 4879 101

SÄHKÖPOSTITTELE

JEHU@SAKKIJARVENJEHU.FI

OTA YHTEYTTÄ SÄKKIJÄRVEN JEHUUN!

F.A.Q.

Lisätieto-osio

Tältä sivulta saat vielä syvennettyä tietojasi Säkkijärven Jehusta. Näin aluksi tulee tietysti varmaan mieleen, että FAQ osio on ehkä uudelle yritykselle turhakin, koska eihän nyt todennäköisesti kukaan ole näitä kysymyksiä minulta suoraan kysynyt. Ehkä joku on pohtinut, tai jos ei muut niin selvyyden vuoksi kuitenkin olen listannut muutaman kysymyksen ja niihin vastaukset tuohon oikeanpuoleiseen palstaan. Varmaankaan kaikkia kysymyksiä saati vastauksia ei tuosta oikealta selviä, mutta soittele tai postittele, niin puhellaan asiat läpi. t. Jehu.

Tekeekö Jehu tuotemerkinnät(esim. brodeerauksen) itse?

Toistaiseksi kaikissa merkintätekniikoissa käytetään yhteistyökumppaneita, joilla on useiden vuosien kokemus eri merkintä tekniikoista. Jatkossa mahdollisesti jotkut merkintätekniikat tulevat omaan tuotantoon.

Mikä on tuotteiden yleisin / keskimääräinen toimitusaika ?

Normaalisti monia tuotteita on maahantuojien varastossa saatavilla välittömään lähetykseen. Mikäli tuotteeseen tehdään asiakaskohtaisia logotuksia / painotyötä on toimitusaika yleensä noin 2-3 viikkoa. Tämä siis ilman erikoisjärjestelyjä ja toisaalta toimitusaika riippuu myös yhteistyökumppaneiden työtilanteesta. Tuotteet saadaan monessa tapauksessa riittävän nopeasti asiakkaan käyttöön.

Onko tuotteilla minimitilausmääriä / -eriä ?

Jotkut Jehunkin tuotevalikoimasta löytyvät tuotteet myydän täysin laatikoin tai minimivalmistuserän mukaisesti. Pääosin tälläiset minimierät koskevat tuotteita, joihin tehdään asiakaskohtaisesti vaikkapa kääreet, kuten karkkeihin tai suklaaseen. Tekstiileissä ei yleensä ole minimimäärää, yksikin kappale toimitetaan, toki kokonaistaloudellisesti siinä ei välttämättä asiakkaan kannaltakaan ole järkeä. Pyritään kuitenkin keskustelemalla löytämään aina sopiva ratkaisu.

millä tavoilla jehulta ostetut tuotteet toimitetaan perille?

Varsinkin pienempien määrien ollessa kyseessä pyrin tekemään toimitukset henkilökohtaisesti asiakkaalle sopivana aikana. Tällöin voimme myös yhdessä varmistua tuotteen olevan asiakkaan tilauksen mukainen. Normaalisti toki tuotteen merkintöjen osalta on asiakkaan kanssa käyty läpi vedos, yleensä PDF- tiedosto, ennen merkinnän aloittamista, mutta painoteknisistä syistä tai valaistuksesta johtuen fyysinen tuote voi aina hiukan poikea ruudulla nähdystä. 
Suuremmat toimitukset toimitetaan asiakkaallle sovitusti joko Kiitolinjan tai Postin kuljettamana.

Myykö Säkkijärven jehu yksityishenkilöille ?

Pääasiassa Säkkijärven Jehu keskittyy yritysten väliseen kauppaan. Tämä kuitenkin vain pääasiassa. Mikäli sinulla on tarvetta tuotteille, etkä ole ihan varma mistä niitä hankkia, niin autan kyllä. Ajatuksena on saada asiakkaan tarve täytetyksi. Varmasti keksimme ratkaisun, jolla pääsemme eteenpäin ja tuote löytää tarvitsijan.