Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

YHTEYSTIEDOT

Ota Yhteyttä

Saadaksesi lisätietoja tuotteistamme, mahdollisesta yhteistyöstä tai mikäli haluat tarjota omia tuotteitasi myyntiin Säkkijärven Jehulle,niin soita tai laita sähköpostia. Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä.

SOITTELE

040 4879 101

SÄHKÖPOSTITTELE

JEHU@SAKKIJARVENJEHU.FI

Säkkijärven Jehu on aloittanut nykymuodossaan toiminnan vuonna 2019. Olemme täysin Lappeenrantalainen yritys. Alunperin toiminta oli kuitenkin aloitettu jo vuonna 2017, ainoastaan hiukan pienimuotoisempana, toimialan ollessa kuitenkin sama; Logotettujen yritystuotteiden tarjoaminen yrityksille ja ja yhteisöille.

Miettiessäni Säkkijärven Jehun toimintaideaa, lähtökohtani oli tehdä hommaa uudenlaisesta perspektiivistä, kuitenkin Studio-Galleria Vintin ja Törhösen vanhaa kauppiasperinnettä kunnioittaen, yhdistelemällä siihen hippusellinen tuoretta ja raikasta tatsia - siitä on Jehun DNA muodostunut.

Toimittajaverkostomme, sekä tuotevalikoimamme on laaja, sisältäen sekä kansainväliset brändit, sekä paljon monia kotimaisia huipputoimittajia - ja jos haluamaasi tuotetta ei meiltä suoraan löydy, niin me etsimme haluamanne tuotteen. Soittele Jehulle numeroon 040 487 9101 - Tai tarkastele tuotevalikoimaamme alta:

Lago di Sacco - Lykästäjä

OTA YHTEYTTÄ SÄKKIJÄRVEN JEHUUN!

F.A.Q.

Lisätieto-osio

Tältä sivulta saat vielä syvennettyä tietojasi Säkkijärven Jehusta. Näin aluksi tulee tietysti varmaan mieleen, että FAQ osio on ehkä uudelle yritykselle turhakin, koska eihän nyt todennäköisesti kukaan ole näitä kysymyksiä minulta suoraan kysynyt. Ehkä joku on pohtinut, tai jos ei muut niin selvyyden vuoksi kuitenkin olen listannut muutaman kysymyksen ja niihin vastaukset tuohon oikeanpuoleiseen palstaan. Varmaankaan kaikkia kysymyksiä saati vastauksia ei tuosta oikealta selviä, mutta soittele tai postittele, niin puhellaan asiat läpi. t. Jehu.

Tekeekö Jehu tuotemerkinnät(esim. brodeerauksen) itse?

Toistaiseksi kaikissa merkintätekniikoissa käytetään yhteistyökumppaneita, joilla on useiden vuosien kokemus eri merkintä tekniikoista. Jatkossa mahdollisesti jotkut merkintätekniikat tulevat omaan tuotantoon.

Mikä on tuotteiden yleisin / keskimääräinen toimitusaika ?

Normaalisti monia tuotteita on maahantuojien varastossa saatavilla välittömään lähetykseen. Mikäli tuotteeseen tehdään asiakaskohtaisia logotuksia / painotyötä on toimitusaika yleensä noin 2-3 viikkoa. Tämä siis ilman erikoisjärjestelyjä ja toisaalta toimitusaika riippuu myös yhteistyökumppaneiden työtilanteesta. Tuotteet saadaan monessa tapauksessa riittävän nopeasti asiakkaan käyttöön.

Onko tuotteilla minimitilausmääriä / -eriä ?

Jotkut Jehunkin tuotevalikoimasta löytyvät tuotteet myydän täysin laatikoin tai minimivalmistuserän mukaisesti. Pääosin tälläiset minimierät koskevat tuotteita, joihin tehdään asiakaskohtaisesti vaikkapa kääreet, kuten karkkeihin tai suklaaseen. Tekstiileissä ei yleensä ole minimimäärää, yksikin kappale toimitetaan, toki kokonaistaloudellisesti siinä ei välttämättä asiakkaan kannaltakaan ole järkeä. Pyritään kuitenkin keskustelemalla löytämään aina sopiva ratkaisu.

millä tavoilla jehulta ostetut tuotteet toimitetaan perille?

Varsinkin pienempien määrien ollessa kyseessä pyrin tekemään toimitukset henkilökohtaisesti asiakkaalle sopivana aikana. Tällöin voimme myös yhdessä varmistua tuotteen olevan asiakkaan tilauksen mukainen. Normaalisti toki tuotteen merkintöjen osalta on asiakkaan kanssa käyty läpi vedos, yleensä PDF- tiedosto, ennen merkinnän aloittamista, mutta painoteknisistä syistä tai valaistuksesta johtuen fyysinen tuote voi aina hiukan poikea ruudulla nähdystä. 
Suuremmat toimitukset toimitetaan asiakkaallle sovitusti joko Kiitolinjan tai Postin kuljettamana.

Myykö Säkkijärven jehu yksityishenkilöille ?

Pääasiassa Säkkijärven Jehu keskittyy yritysten väliseen kauppaan. Tämä kuitenkin vain pääasiassa. Mikäli sinulla on tarvetta tuotteille, etkä ole ihan varma mistä niitä hankkia, niin autan kyllä. Ajatuksena on saada asiakkaan tarve täytetyksi. Varmasti keksimme ratkaisun, jolla pääsemme eteenpäin ja tuote löytää tarvitsijan.