Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

Pehmoheijastin – myös omalla muodolla !

Erinomainen jakotuote talven ja kevään tapahtumiin !

 

Osasto:

Painetut pehmoheijastimet, nyt omasta logosta !

Pehmoheijastinten aika on aina kun ilta pimenee ja tarvitaan turvallisuutta lisääviä tekoja. Suuren näkyvyyden tarjoavan heijastinliivin rinnalla pehmoheijastimet ovat hyvä give-away lahja esimerkiksi yrityksen logolla tai sanomalla painettuna. Heijastimen valmistuksessa käytetään valintasi mukaan joko 3M® Scotchlite® tai Reflomax heijastinmateriaalia jotka molemmat täyttävät eurooppalaisen EN13356 standardin vaatimukset. Turvallisuus on huipussaan ja voit ylpeästi jakaa pehmoheijastimia asiakkaillesi.

Huomioithan että pehmoheijastimissa turvallisuus on pääasiassa, logopainatus on heijastimen sisäpuolella. Kohtisuoraan katsoessa painatus ei näy selvästi heijastinkalvon läpi koska heijastimen tehtävä on heijastaa pimeässä
- brändinäkyvyys tulee heti turvallisuuden jälkeen hyvänä kakkosena.

Jehun kautta toimitetut pehmoheijastimet täyttävät aina EN-13356:2001 standardin ja ovat myös CE-hyväksyttyjä.

Pehmoheijastimen minimituotantomäärä on 100 kappaletta, kun valitset olemassa olevan muodon. Suhteessa parhaan hinnan saat kuitenkin tilaamalla vähintään 500 heijastinta.

Pehmoheijastinten lisäksi tarjoamme myös jousiheijastimia, eli vanhan tutun käden tai jalan ympärille kiristyvän "Slap Band" -heijastimen .

Näppärä jousiheijastin omalla painatuksella kiertyy kätevästi vaikkapa kyynerpään ympäri ja tarjoaa vielä paremman näkyvyyden joka suuntaan. Jousiheijastimet saat painatuksella alkaen 500 erissä ja ne valmistetaan
samaa EN-standardin mukaista 3M® Scotchlite® heijastinkalvoa käyttäen kuin pehmoheijastimet.

Lisäoptiona pehmoheijastin on saatavilla yksittäispakattuna. Saatavilla on myös yksittäispakkaukseen oma painettu taustakortti jolloin voit liittää heijastinten mukaan omat mainokset tai saatteen, käyttöohjeen ja niin edelleen.

Ota yhteyttä - Jehun kautta saat nämäkin tuotteet oikeaan hintaan ja toimitusaikaan.

Ota Yhteyttä Säkkijärven Jehuun

SäKKIJÄRVEN JEHU

Hakamie Yhtiöt Oy
Siilinkatu 2
53850 LAPPEENRANTA

jehu@sakkijarvenjehu.fi
040 4879 101

Tietosuojaseloste