Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

Lykästäjä- Pullokori kahdelle pullolle – Alkuperäinen Lago di Sacco – tuote.

Lykästäjä on uuden Lago di Sacco -tuoteperheen toinen alkuperäisjäsen. Tyylikäs ja tinkimätön laatutuote, jolla kannat kaksi glögipulloa suoraan kohteeseen. Made in LPR.

 

Lykästäjä on joulunajan ykköslahja, jolla kannat vaikkapa vaalean ja tumman Glögin edustavasti perille. Tuotteen ympärille ei tarvita erillistä käärettä, vaan se toimii myös kaikessa komeudessaan pakettina. Lykästäjä edustaa Karjalaista käsityötä parhaimmillaan. Tuote on erittäin tyylikäs ja valmistetaan tilauksesta juuri haluamallasi tekstillä tai logolla. Tällä laadukkaalla lahjalla voit palkita joko itseäsi, henkilökuntaasi, tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi tai vaikka salaseurasi jäseniä yhteistyöstä myös vaikeina aikoina. Antamalla lahjaksi tämän kestävän ja aidosti käytettäväksi suunnitellun kotimaisen huipputuotteen, levität samalla positiivista sanomaa kotimaisen käsityön puolesta.

Lykästäjän vakioväri on "Noki", värjäys on tehty puuvahalla. Kahva on käsitelty värittömällä puuvahalla. Käsittelyt on tehty vain yhteen kertaan, pitääksemme puupinnan eläväiset syyt näkyvissä ja pinnan eloisana.

Tuote on painoltaan noin 890 grammaa ja ulkomitat ovat:  20,5 cm x 40,5 cm x 11,5 cm (Pit. x Kork. x Lev.). Pullojen aukot ovat sisämitoiltaan 8,5 cm x 8,5 cm - mukaan mahtuu siis vaikka maitopurkki!
Minimitoimituserä on viisi kappaletta (vakiovärissä).

Pyydä tarjous omasta Lykästäjä:sta Jehulta, tuotteeseen merkitään haluamasi logo / teksti toiseen päätyyn.
Lisäoptioina:

  • Sivumerkintä (mahdollista tehdä molemminpuolin tuotetta).
  • Oma personoitu väri (minimitilausmäärä 50 kappaletta).

Lago di Sacco tuotteet saat vain Jehulta. Näitä ei ole myynnissä missään muualla, joten soita tai laittele viestiä Jehulle / 040 4879 101 / jehu@sakkijarvenjehu.fi

Kun et halua, että antamasi lahja jää pölyttymään kaappiin tai lähtee heti kierrätykseen ensimmäisessä mahdollisessa käänteessä - valintasi on Lago di Sacco tuote. Tyylikäs ja kestävä.

Ota Yhteyttä Säkkijärven Jehuun

SäKKIJÄRVEN JEHU

Hakamie Yhtiöt Oy
Siilinkatu 2
53850 LAPPEENRANTA

jehu@sakkijarvenjehu.fi
040 4879 101

Tietosuojaseloste