Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

Puukuitu-pipo – Nyt uusi materiaali Jehulta !

Pipo on vanha keksintö. Lyocell puukuitu sen sijaan uusi keksintö. Yhdessä nämä on hyvät.

 

Monta vuotta on menty jo perusmateriaalein. Trikoo pipo on perinteisesti puuvillaa, mutta nyt se voi olla myös puukuitua. Jehulla on ilo esitellä Puijo Lyocell, puukuidusta valmistettu trikoopipo.

Lyocell on ekologinen puukuidusta valmistettu materiaali. Tässä pipossa on kaksinkertainen kangas ja se sopii hyvin merkattavaksi esimerkiksi siirtokuvalla. Tässä materiaalissa on puuvillaa pehmeämpi tuntu ja muun muassa Jehun korkeahkoa otsaa tämä pipo suorastaan hellii. Nämä pipot ommellaan EU:ssa. Varastomalli on pituudeltaan medium 24 cm. Materiaali on pehmeä ja venyisä, sisältäen 95% lyocell -kuitua ja 5% elastaania.

HUOM! Kuvien tuote merkattu siirtokuvalla. Tuotteessa ei kuitenkaan ole siis vakiona mitään merkkausta. Mutta siihen saadaan sinun merkkisi.
Varastovärinä on musta ja toistaiseksi tämä on aina mid-mittainen eli 24cm.

Tehdastuotantomahdollisuudet ovat hiukan monipuolisemmat:
-värivaihtoehtoina musta, khaki ja vaaleanpunainen
-variaatiot: short- (21cm), mid- (24cm) ja long-pituus (28cm) + panta

Lyocell-kuitu:
Lyocell on selluloosapohjainen, ympäristöystävällinen kuitu, joka tuntuu iholla pehmeältä ja hengittävältä. Sen valmistuksessa käytetään myrkyttömiä orgaanisia liuottimia, joista pystytään kierrättämään yli 99%. Vettä ja energiaa kuidun valmistamiseen kuluu huomattavasti puuvillaa vähemmän.

 

Ota Yhteyttä Säkkijärven Jehuun

SäKKIJÄRVEN JEHU

Hakamie Yhtiöt Oy
Siilinkatu 2
53850 LAPPEENRANTA

jehu@sakkijarvenjehu.fi
040 4879 101

Tietosuojaseloste