Sivuston tekninen toteutus: Amanda Visuals

Tuubihuivit – täysin personoituna omiin väreihisi! Saatavilla myös Tällviisii kierrätettynä.

Kotimaassa painetut tuubihuivit nyt Jehulta. Asialliset minimimäärät- edullinen hinta.

 

Ainahan sitä tarvitsee laittaa hiukan tuubia (vanhan säkkijärveläisen uskomuksen mukaan tuubi = kaula) piiloon. Parhaiten ja mukavimmin se onnistuu tuubihuivilla. Kotimaassa painetut tuubihuivit saat nyt Jehulta.  Saatavilla 4 eri laatua - Päätä itse millä laadulla haluat asiakastasi tai työntekijääsi muistaa.

Materiaalivaihtoehtoja on 4 kappaletta, aina edullisimmasta Jakotuote-laadusta (130g/m2), Jehun Sillviisii -laadun ja Jehun Tällviisii -laadun (140g/m2) kautta Jehun Timakka tuubihuiveihin (300g/m2). Painomenetelmän ansiosta painatuksen värimäärä on rajaton. Liukuvärit ja valokuvat onnistuvat yhtä hyvin kuin yksivärisetkin painatukset. Jehun Tällviisiin valmistukseen on käytetty kierrätysmuovipulloja. Tämän laadun pinta on hitusen verran Sillviisii peruslaatua kiiltävämpi.

Putkihuivimateriaali on lähtökohtaisesti valkoista, se saa sekä tuubihuivin pohjavärin että painatuksen samanaikaisesti. Ei siis ole mitään valmiita pohjavärejä vaan pohjaväri syntyy aidosti sen mukaan millaisen pohjan haluat. Liukuvärit toimivat hyvin, muista vain tehdä toisen puolen taustaväristä peilikuva.

Asialliset minimimäärät- edullinen hinta. Jehun tyyliin

Otappa yhteyttä ni laitetaan tuubia tulemaan!

Ota Yhteyttä Säkkijärven Jehuun

SäKKIJÄRVEN JEHU

Hakamie Yhtiöt Oy
Siilinkatu 2
53850 LAPPEENRANTA

jehu@sakkijarvenjehu.fi
040 4879 101

Tietosuojaseloste